NavMenu

Poljoprivredno dobro Gučevo gradiće zgradu sa dve lamele i 66 stanova u Loznici (FOTO)

Izvor: eKapija Petak, 14.05.2021. 13:57
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Kapital gradnja)
Poljoprivredno dobro Gučevo u Loznici će graditi višeporodični stambeno-poslovni objekat na parceli 3848, u Ulici Filipa Kljajića.

Objekat će imati dve lamele. Lamela broj 1 je deo objekta spratnosti Po+P+4, a lamela broj 2 je deo objekta spratnosti Su+P+4.

Lamela broj 1 imaće jedan poslovni prostor u delu prizemlja objekta, koji je orijentisan ka Ulici Filipa Кljajića, i tri stana u ostalom delu prizemlja, a na ostalim etažama po sedam stanova - ukupno 31 stan .

Lamela broj 2 imaće po sedam stanova na svim nadzemnim etažama, ukupno 35 stanova .

Podzemna etaža objekta je namenjena za parkiranje i sastoji se od tri nezavisne funkcionalne celine – garaže br.1. , 2. i 3. koje imaju zajednički pristup. Garaža br.1 se nalazi u podrumu lamele br.1 , neto površine 339,34 m2 i ima 18 parking mesta. Garaža br.2 se nalazi u suterenu lamele br.2 , neto površine 339,34 m2 i ima takođe 18 parking mesta. Garaža br.3 se nalazi u suterenskom delu objekta između lamela, neto površine 47,22m² i ima tri parking
mesta.

U okviru ove parcele planirano je parterno uređenje slobodnog prostora sa potrebnom zelenom površinom od 967 m2, u okviru koje je planirano dečije igralište u površini 236 m2.

Na parceli postoji jedan objekat, koji će biti uklonjen.

Za urbanistički projekat bila je zadužena Kapital gradnja iz Loznice.

A. K.


Fotogalerija
Buduća zgrada u Ulici Filipa Kljajića u Loznici
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.