NavMenu

Na Vračaru u planu zgrada sa 24 stana sa baštama, grejanim krovom i podzemnom garažom na dva nivoa sa mehanizmima za parkiranje (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 13.05.2021. 15:48
Komentari
Podeli
(Foto: Falkon group/Idejno rešenje, screenshot)
Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Grada Beograda oglasio je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za gradnju stambene zgrade u Ulici Mišarskoj broj 3 u beogradskoj opštini Vračar.

Investitor je beogradska firma Capital Developments doo, a obrađivač projekta PC Art doo Beograd, dok je projektant idejnog rešenja Falkon group doo, takođe iz Beograda.

Zgrada sa 6 spratova i povučenom etažom biće građenana parceli površine 1.034 m2 i imaće bruto površinu od približno 7.000 m2. Na parceli se već nalaze dve zgrade za kolektivno stanovanje, koje će biti uklonjene.
(Foto: Falkon group/Idejno rešenje, screenshot)
Objekat je projektovan u duhu moderne arhitekture, a osnovni elementi su kamen, bojena bravarija i staklo. Zgrada će, kako je predviđeno projektom, imati ravan, grejani krov.

Predviđen je 1 lokal i ukupno 24 stambene jedinice, od kojih će one na prizemlju, orijentisane prema dvorištu, imati i bašte.
(Foto: Falkon group/Idejno rešenje, screenshot)
Zgrada će imati putnički lift i podzemnu garažu na dva nivoa, sa ukupno 48 garažnih mesta. Rešavanje parkiranja u garaži planirano je uz pomoć mehanizama za parkiranje.

Projektom je predviđena i mogućnost priključenja zgrade na sistem daljinskog grejanja vode.

B. P.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.