NavMenu

Belgrade Waterfront predstavlja novu zgradu u srcu Park distrikta - BW Scala

Izvor: Promo Ponedeljak, 10.05.2021. 14:24
Komentari
Podeli
(Foto: Belgrade Waterfront)
Belgrade Waterfront objavio je početak prodaje stanova u novoj, 21. zgradi BW Scala, koja zbog svog položaja uz Savski park predstavlja idealno mesto za porodične i individualne aktivnosti.

Prednosti života nadomak parka su brojne. Stanare od staze za džoging, mulitfunkcionalnog sportskog terena i stolova za stoni tenis deli samo nekoliko koraka. Prostrani i uređeni travnjaci parka, kao i dečije igralište sa inovativnim spravama, učiniće da opuštanje u hladovini uz knjigu, piknik sa prijateljima ili dečiji rođendani na otvorenom postanu svakodnevnica. Na pešačkoj udaljenosti nalaze se vrtić, prodavnice, restorani i kafići, kao i Sava Promenada - savršeno mesto za trčanje, vožnju bicikla, rolera ili laganu šetnju pored reke.

Nudeći moderan i urban način života, BW Scala je odlično povezana sa ključnim gradskim lokacijama. Na dva minuta šetnje nalazi se Galerija Belgrade, najveći tržni centar u regionu, koja nudi neponovljivo iskustvo kupovine i zabave. Spoj moderne arhitekture i prirodnog, funkcionalnog okruženja omogućava da vam je sve neophodno u neposrednoj blizini, a komfor i uživanje zagarantovani.

BW Scala se nalazi u Park distriktu Belgrade Waterfront-a. Imaće 13 spratova sa 223 stana, a biće obogaćena najmodernijim sadržajima u samoj zgradi, te će stanarima na raspolaganju biti podzemna garaža na dva nivoa, recepcija i obezbeđenje, kao i prodavnice i kafići u prizemlju.

Novina prilikom kupovine stanova u Belgrade Waterfront-u su stambeni krediti u ranoj fazi izgradnje. Mesečna rata kreće se već od 499 EUR, a u ponudi je niz zgrada u različitm fazama izgradnje. U najmodernijem gradskom kvartu uz Savu kvadrat stambenog prostora moguće je kupiti već od 2.950 EUR sa uračunatim PDV-om, što je izuzetna ponuda imajući u vidu lokaciju u samom centru grada i bogate okolne sadržaje za celu porodicu.

Prodaja stanova u BW Scala počinje 14. maja u Prodajnom centru Belgrade Waterfront-a, na Sava Promenadi, od 10 do 19 časova, kada će svi zainteresovani kupci na raspolaganju imati najveći izbor stanova, kao i najpovoljnije uslove kupovine.

Registrujte se putem sajta belgradewaterfront.com i budite u toku sa informacijama o kompletnoj stambenoj ponudi Belgrade Waterfront-a.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Vesti

Kako "očistiti" vazduh u glavnom gradu - Može li Beograd da sledi primer Varšave

Da se Beograd, zajedno sa Sarajevom, Skopljem i još nekim gradovima Zapadnog Balkana često nalazi na vrhu liste po aerozagađenju to više nije nikakva novost - Beograd je čas prvi, čas treći, čas 17. na ovoj listi, ali da je u prvih 20 gradova sveta često, to znaju svi koji redovnije prate Air quality izveštaje. Međutim, i jedan od gradova u Evropskoj uniji je takođe do ove sezone jesen/zima često bio u vrhu ove liste, ali nakon

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.