NavMenu

Kod Autokomande u planu gradnja kompleksa sa 189 stanova, poslovnim apartmanima i lokalima i podzemnom garažom na četiri nivoa (FOTO)

Izvor: eKapija Nedelja, 11.04.2021. 15:59
Komentari
Podeli
(Foto: Bureau Cube Partners/Idejno rešenje,screenshot)
Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Grads Beograda oglasio je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa kod Autokomande.

Investitor projekta je Kompanija Evrotrgovina iz Požarevca, a projekat je izradio beogradski Bureau Cube Partners.

Prema projektu, sedmospratni objekat sa dodatnim povučenim spratom koji će uključivati i komercijalne sadržaje, planiran je na parceli paralelno sa Ustaničkom ulicom, u okviru dve lamele, na ukupnoj površini od 31.287,93 m2.
(Foto: Bureau Cube Partners/Idejno rešenje,screenshot)

U planu je gradnja 6 lokala na prizemnoj etaži, 19 poslovnih apartmana na prvom spratu jedne lamele, površine od 41,66 do 110,37 m2, i ukupno 189 stanova na spratovima obe lamele.


Projektom su predviđene i četiri podzemne etaže sa garažama, kao i dodatni parking prostor u parteru objekta sa 13 parking mesta.
(Foto: Bureau Cube Partners/Idejno rešenje,screenshot)

Posebna pažnja biće posvećena zelenilu, pa je tako u planu da pored zelenila u parteru bude ozelenjen i sam objekat, uvođenjem elemenata zelenih delova terasa.

Projekat je na javnoj prezentaciji do 23. aprila.

B. P.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.