NavMenu

Agro Rajčević gradnja u Somboru planira zgradu sa 17 stanova

Izvor: eKapija Petak, 02.04.2021. 13:27
Komentari
Podeli
Sombor (Foto: Rajko Karišić)Sombor
Investitor Agro Rajčević gradnja iz Apatina planira izgradnju višeporodičnog stambenog objekta u Ulici Petra Drapšina broj 14 u Somboru. Javna prezentacija održava se do 9. aprila u zgradi Gradske uprave Grada Sombora, kao i na zvaničnom sajtu. Obrađivač urbanističkog projekta je Kubarh iz Subotice, a za idejno rešenje je zadužen somborski NB projekt.

Parcela na kojoj će se graditi površine je 790 m2, a objekti koji na njoj postoje biće uklonjeni.

Planirana je izgradnja višeporodičnog stambenog objekta, spratnosti P+2+Pk. Bruto površina prizemlja planiranog objekta iznosi 309,76m2, dok ukupna bruto površina svih etaža objekta iznosi 1312,81 m2.

Stambeni objekat je predviđen sa 17 stanova. U prizemlju predmetnog objekta se nalaze sledeći prostori: ajnfort, ulazno stepenište, vetrobran, hodnik, stepenište, liftovska kućica, prostorija za spremačicu, lifti tri stana (jedan dvoiposoban, jedan dvosoban i jedan jednosoban).

Na prvom spratu se nalaze sledeći prostori: hodnik, stepenište, lift ičetiri stana (jedan trosoban, jedan dvoiposoban, dva dvosobna).

Drugi sprat i potkrovlje su identični i na njima se nalaze sledeći prostori: hodnik, stepenište, lift i pet stanova (jedan dvoiposoban, dva dvosobna, jedan jednoiposoban i jedna garsonjera).

Objekat je planiran sa jednim ulazom/izlazom sa jugoistočne strane. Parkiranje putničkih vozila je rešeno na sopstvenoj parceli na 17 parking mesta.

Svе slоbоdnе pоvršinе kоје nisu zаuzеtе оbјеktоm, sаоbrаćајnicаmа i pаrkinzimа, plаnirаnе su kао zеlеnе pоvršinе. Prоstоr zеlеnih pоvršinа оplеmеniti rаznim vrstаmа sаdnicа i cvеtnih pоvršinа. U prostoru parcele uz parking mesta predviđena je sadnja drvoreda lišćara.

A. K.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara

Air Serbia (Er Srbija) je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje. Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju. - Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.