NavMenu

Kompanija "Carlton Invest" završava izgradnju ekskluzivne stambene zgrade kod Đeram pijace

Izvor: eKapija Ponedeljak, 14.06.2010. 14:03
Komentari
Podeli

Budući izgled objektaBudući izgled objekta

Kompanija "Carlton Invest" završava izgradnju eksluzivnog stambenog objekta u Ulici Vojvode Savatija 17 u blizini Đeram pijace. U starom prestižnom delu grada, nedaleko od Zvezdarske šume, Gradske bolnice, okružena Bulevarom kralja Aleksandra i Ulicom Dimitrija Tucovića, niče zgrada na četiri sprata od 10 stanova i 8 garažnih mesta u objektu i 4 u dvorištu.

Kako navode u kompaniji "Carlton Invest", zgrada je stavljena pod krov, završeno je malterisanje i grube instalacije, montiraju se liftovi za parkiranje vozila, nabavljeni su završni enterijerski materijali, a u toku je prodaja stanova.

Stanovi su visokog kvaliteta (spoljna stolarija aluminjum drvo, "Marazzi" keramičke pločice, "Schindler" lift...) u skladu sa dosadašnjom poslovnom politikom kvaliteta "Carlton Investa".

Budući izgled objektaBudući izgled objekta

Tehnički prijem objekta očekuje se u prvoj polovini avgusta, a prvi stanari useliće se u zgradu tokom septembra. Izgradnja objekta je započeta u novembru 2009.

Izvođač radova je preduzeće "Ingrad Inženjering" iz Smederevske Palanke , a objekat je projektovalo preduzeće "Taš 011 Nekretnine" iz Beograda. Objekat se gradi u saradnji sa Erste bankom, s kojom je ugovoreno projektno finansiranje i koja usled toga pruža posebne pogodnosti kreditiranja kupcima stanova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.