NavMenu

Na Paliću u planu izgradnja 50 apartmana, velnes i spa centra, bazena...

Izvor: eKapija Utorak, 09.03.2021. 10:44
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Kubarch)
Poslovni objekat sa apartmanima i rekreaciono-relaksacionim sadržajima u planu je na uglu ulica Kanjiški put i Olge Penavin. Investitor je Iso Dautovski iz Palića, a projekat je uradio Kubarch iz Subotice.

Objekat je u osnovi oblika kao latinično slovo H sa dva objekta koji su međusobno povezani trećim objektom. Spratnost objekta je spratnosti P+2+Ps, a BRGP 3896,10 m2.

U okviru prizemlja planirana je izgradnja restorana, welnes i spa centra sa teretanom, garaže sa dva garažna mesta i osam apartmana. Na prvom i drugom spratu je planirano je po 20 apartmana i dva apartmana su planirana na povučenoj etaži, odnosno visinskom akcentu.

Kolski i pešački pristup objektu odnosno parceli planiran je iz ulice Olge Penavin. Pešački pristup objektu je obezbeđen iz ulice Kanjiški put.

U delu dvorišta objekta, kod kolskog pristupa objektu, predviđeno je 34 parking mesta, a u okviru prizemlja objekta
nalazi se garaža sa dva garažna mesta.

Planira se ozelenjavanje slobodnih površina i zasadi visokog rastinja, koji ublažavaju negativna dejstva (buka, vibracije, prašina) planiranog objekta. Planirana je izgradnja otvorenog bazena na južnoj strani parcele, koji bi bio u sklopu velnes i spa centra.

Planira se da se objekat poveže na mrežu javnih gradskih komunalnih instalacija i to: kanalizacione i vodovodne mreže, elektrodistributivne mreže, termo-energetsku gasnu mrežu i optičku telekomunikacionu mrežu.

Javni uvid traje do 11. marta u subotičkom Sekretarijatu za građevinarstvo i na sajtu Grada.

A.K.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.