Izvor: eKapija | Petak, 04.06.2010.| 15:54

Inspirisan italijanskim dizajnom - Otvoren "Beograd Art Hotel" u Knez Mihailovoj ulici

(Foto: Beograd Art Hotel)

Spoj italijanskog savremenog dizajna i urbanosti srpske prestonice privukao je prve goste u "Beograd Art Hotel" (Bah) koji je otvoren 1. juna u Knez Mihailovoj ulici. Na 9 spratova nekadašnje Progresove zgrade u broju 27, koja je kompletno preuređena, smešteno je 50 soba, 5 apartmana, bar, restoran, sauna i 2 konferencijske sale.

(Foto: Beograd Art Hotel)

- "Beograd Art Hotel" posluje u sastavu "Todor hotels", u okviru koga se nalazi i hotel "Aleksandar", i u vlasništvu je kompanije "Todor". Za izgled hotela je zadužena italijanska kompanija "Berni hotel provider". Sada već imamo popunjenost veću od 50%, a svečano otvaranje hotela ćemo organizovati sredinom juna - najavila je u razgovoru za "eKapiju" Dragana Mudrić, zamenica direktora "Beograd Art Hotela".

(Foto: Beograd Art Hotel)

Mogućnost da uživaju u jedinstvenom duhu prestonice imaju gosti smešteni u 22 sobe "Premium art" koje imaju pogled na Knez Mihajlovu ulicu. Hotel poseduje i 28 "Art soba", kao i 4 "Junior" i jedan "Art" apartman sa velikom terasom koji se nalazi na 8 spratu. Svaka soba je opremljena plazma televizorom, privatnim elektronskim sefom, fenom, mini barom, klima uređajima i brzim Internetom.

- "Beograd Art Hotel" ima restoranski kompleks. U prizemlju se nalazi "Mosaic" bar u kojem se osim gostiju hotela mogu poslužiti i prolaznici. Na prvom spratu se nalazi "Wine bar", kao i restoran "Mosaic" koji osim gostiju hotela dočekuje i sve one koji žele da uživaju u internacionalnoj kuhinji – rekla je zamenica direktora "Beograd Art Hotela".

Ona kaže da su pripremili specijalne cene povodom otvaranja hotela koje važe do 13. septembra. Noćenje sa doručkom u hotelu je 99 EUR po osobi.

"Beograd Art Hotel" se pridružio marketing organizaciji "Special hotels of the world" kojima se priključuju nezavisni hoteli koji zadovoljavaju kriterijume te svetske organizacije.

S.O.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.