NavMenu

Na uglu ulica Matije Gupca i Sonje Marinković u Subotici u planu zgrada sa 34 stana

Izvor: eKapija Ponedeljak, 08.03.2021. 10:27
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Diri/unsplash)Ilustracija
Aleksandra Čolić investitor je višeporodičnog stambeno-poslovnog objekta koji će se graditi na uglu ulica Matije Gupca i Sonje Marinković u Subotici. Urbanistički projekat pripremio je Kubarch iz istog grada.

Objekat je spratnosti Po+P+3+Ps, BRGP je 3.114,65 m.

U okviru podrumske etaže planirana je izgradnja garaža za potrebe stanara, dok je na nivou prizemlja planiran poslovni prostor, na spratnim etažama i na povučenom spratu je planirana izgradnja 34 stana raznih struktura od garsonjere do trosobnih stanova.

Predmetna parcela ima direktan pristup na javnu saobradajnicu sa jugoistočne strane iz Ulice Sonje Marinković preko dvorišta. Glavni pešački ulaz u objekat je planiran iz dvorišta.

Parkiranje vozila za potrebe stanara de se rešiti delom u podrumskoj garaži izgradnjom 17 garažnih mesta, dok će se za preostali deo parking mesta obezbediti na sopstvenoj parceli izgradnjom još 15 ozelenjenih parking mesta. Ukupno je obebeđeno 32 PM.

Ispred objekta sa dvorišne strane je planiran zaštitni trotoar preko kojeg se pristupa parking mestima i dvorišnom delu parcele.

Planira se ozelenjavanje slobodnih površina, kao proširenje i dopuna postojedeg visokog rastinja i regulaciji postojećih ulica, koji ublažavaju negativna dejstva (buka, vibracije, prašina) planiranog višeporodično stambenog objekta.

Planira se da se predmetni objekat poveže na mrežu javnih gradskih komunalnih instalacija i to: kanalizacione i vodovodne mreže, elektrodistributivne mreže, termo-energetsku gasnu mrežu i optičku telekomunikacionu mreže.

A. K.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.