NavMenu

Grad Leskovac prodao dva lokala apoteka za 77,7 miliona dinara

Izvor: Južne vesti Sreda, 03.02.2021. 13:33
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Ivana Vuksa)Ilustracija
Lokale u kojima su se do skoro nalazile dve apoteke, Sutjeska i Centralna, a koje su bile deo Apotekarske ustanove Leskovac, Grad je prodao na aukciji za 77,7 miliona dinara.

Za dva poslovna objekta bilo je 17 ponuda, a objekat u Svetoilijskoj ulici, koji se prostire na 137 kvadrata, prodat je firmi SLR Vitko za više od 41 milion dinara.

Lokal nekadašnje Centralne apoteke u Bulevaru oslobođenja prodat je dvojici kupaca, poliklinici DCM i privredniku Bobanu Kostiću za 36 miliona dinara.

Inače, na licitaciji prodavala su se još dva objekta - prostor nekadašnjeg Jugekspresa i lokal u Starom zanatskom centru, ali oni nisu prodati jer za njih nije bilo zainteresovanih kupaca.

Oni će, kako je saopšteno, biti ponuđeni na nekim od sledećih javnih ponuda.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.