NavMenu

Kompanija SMB Gradnja gradi stambeno-poslovni objekat u Subotici sa 67 stanova i dva lokala

Izvor: eKapija Utorak, 26.01.2021. 15:39
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay/Nikguy)Ilustracija
Kompanija SMB Gradnja planira da u Subotici izgradi stambeno-poslovni objekat na lokaciji Stari grad. Kako se navodi u urbanističkom projektu, planirana spratnost zgrade je Po+P +6+PS, a imaće 67 stanova i dva poslovna prostora.

Planirani stambeno-poslovni objekat, u sklopu bloka 12 je lociran obodom bloka, u okviru utvrđenog prostora za građenje u prekinutom nizu sa ciljem da se unutar bloka oformi unutrašnje dvorište, uređeno u funkciji pristupa objektima, prostora za parkiranje vozila, prostorima za igru dece, odmor, rekreaciju i relaksaciju stanovnika.

Parkiranje je strukturirano u nivou podruma, dok je poslovanje, koje čini dva poslovna prostora, strukturirano u nivou prizemlja.

Stanovanje čini 67 stambenih jedinica i ono je formirano u sedam nivoa.

Komunikacija između poslovnog i ostalog dela objekta ne postoji, takođe, svaki lokal je sam za sebe, te između lokala nije ostvarena nikakva međusobna komunikacija i poseduju zasebe ulaze sa javnog trotoara. Ostale dve prostorne celine objekta, stanovanje i parkiranje, su povezane vertikalnom komunikacijom u vidu dvokrakog stepeništa i putničkog lifta.

Idejno rešenje za izgradnju višeporodičnog stambeno-poslovnog objekta izradilo je preduzeće GeoEXPERT, a javna prezentacija traje do 27. januara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.