Izvor: eKapija | Četvrtak, 06.05.2010.| 12:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

Auto šoping mol u Novom Beogradu - novi poslovni prostor "Autocentra Stojanović" do kraja 2010.

Izgled budućeg "Autocentra Stojanović"

"Autocentar Stojanović", zvanični diler "Škode", do kraja godine otvoriće novi poslovni prostor površine 3.500 m2 u Bloku 45 u Novom Beogradu. Klijentima ove kompanije, koja posluje već četvrt veka, biće omogućeno da na jednom mestu, osim kupovine vozila, obave tehnički pregled, registraciju, održavanje, različite popravke, kao i osiguranje vozila, kupovinu na kredit i lizing.

Izgled budućeg "Autocentra Stojanović"

- Otvorićemo šoping mol za kola u ulici Jurija Gagarina. Osim prodaje i servisiranja vozila, sa našim partnerima pružamo brojne druge usluge vozačima. Dugo smo radili na ovom projektu, pre svega zbog problema sa papirologijom. Reč je o grinfild investiciji koja će omogućiti zapošljavanje 50 radnika, a u ovom objektu kasnije planiramo da zaposlimo dodatnih 20 ljudi – rekao je u razgovoru za "eKapiju" Miroslav Stojanović, direktor "Autocentra Stojanović".

Izgled budućeg "Autocentra Stojanović"

Objekat čija izgradnja je počela pre nekoliko dana biće urađen po standardima "Škode". Za projekat je bio zadužen "Tema inženjering", a izvođač radova je "Energoprojekt visokogradnja".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.