NavMenu

Arch Collection u Pančevu planira gradnju zgrade sa 12 stanova

Izvor: eKapija Petak, 11.12.2020. 09:47
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: ah_fotobox/shutterstock.com)Ilustracija
Arch Collection iz Pančeva planira izgradnju višeporodičnog stambenog objekta, spratnosti P+2+Ps, u ulici Milorada Bate Mihailovića broj 23. Tim povodom urbanistički plan uradio je Evla Engineering iz Beograda.

Na predmetnoj parceli postoje objekti koji se ruše. Ukupna neto površina novog objekta je 1.167,46 m2.

U objektu je projektovano 12 stambenih jedinica, i to: na prvom i drugom spratu po dva dvoiposobna stana, jedan dvosoban, jedan jednoiposoban stan i jedna garsonjera. Na povučenom spratu projektovan je jedan četvorosoban i jedan petosoban stan.

U prizemlju se nalazi jedna garaža za stacioniranje 12 vozila, prostor za odlaganje smeća (dva kontejnera), prostorija za čistačicu - za smeštaj pribora za održavanje higijene zgrade, prostor za toplotnu podstanicu, kao i dve pomoćne prostorije, stepenišni prostor i lift.

Garažna mesta su predviđena na sopstvenoj parceli, po kriterijumu jedan stan – jedno garažno mesto. Planirano je ukupno 12 mesta za parkiranje od kojih je jedno dimenzionisano za potrebe invalida.

Dvorišni deo je predviđen kao zelena površina sa rastinjem i ogradom parcele.

A. K.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.