Izvor: eKapija | Petak, 13.11.2020.| 10:40
Izdvojite članak Odštampajte vest

City Escape doo u centru Kragujevca gradiće poslovno-stambenu zgradu sa podzemnom garažom

(Foto: Grad Kragujevac/ Vizura ING Kragujevac)
Grad Kragujevac objavio je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju poslovno-stambenog objekta, koji je izradio biro za geodetske i inženjerske delatnosti Vizura ING Kragujevac, investitora City Escape doo Kragujevac.

Na katastarskoj parceli površine 370 m2 u naselju Centar planirana je izgradnja poslovno-stambenog objekta sa jednim lokalom i tri stana.

Na prostoru postoje tri izgrađena objekta u nizu. Koriste se za porodično stanovanje sa paretećim funkcijama (pomoćni objekti). Postojeći objekti su spratnosti od P (pomoćni objekti) do Po+P+Pt (stambeni objekat).

Urbanističkim projektom, u skladu sa programsko-prostornim zahtevima investitora, planira se uklanjanje postojećih prizemnih objekata i izgradnja poslovno–stambenog objekta spratnosti Po+P+3+Ps, koji je projektovan u vidu dve funkcionalne celine.

Prizemlje, I i II sprat namenjeni su za realizaciju poslovnog prostora – jedan lokal, dok je namena III i IV povučene etaže stanovanje sa tri stambene jedinice.

Podrumska etaža projektovana je kao prostor za parkiranje vozila. Za poslovanje je obezbeđeno 8 PM, a za stambeni deo objekta 3PM.

Novoprojektovani objekat je ukupne BRGP 1.034,85 m2 i ukupne neto površine nadzemno 862,13 m2.

Javna prezentacija traje do 17. novembra 2020. godine.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.