Izvor: eKapija | Četvrtak, 22.10.2020.| 09:52
Izdvojite članak Odštampajte vest

KBA Investment u Pančevu gradi više od 5.000 m2 za stanovanje - Dva objekta sa 46 stana i jednim lokalom

Ilustracija (Foto: mosher/shutterstock.com)
Višeporodični stambeno-poslovni objekat i stambeni objekat u planu su u Pančevu, u Ulici Oslobođenja 84. Investitor je КBA Investment d.o.o. iz Beograda, dok je za urbanistički projekat bio zadužen Art Royal Inženjering iz Pančeva.

Planirani objekat sadrži 47 funkcionalnih jedinica (46 funkcionalnih jedinica namenjenih stanovanju i jedna funkcionalna jedinica namenjena poslovanju). Ukupna bruto površina objekata je 5.270,14 m2.

Višeporodični stambeno-poslovni objekat Po+Pr+4+Ps - je objekat u nizu, koji sadrži 29 funkcionalnih jedinica od kojih su 28 namenjenih stanovanju, a jedna funkcionalna jedinica je namenjena poslovanju. Ukupna bruto površina objekta je 3245.99 m2. Ovde se predviđa 16 garažnih mesta i 15 parking mesta.

U podžemnoj etaži nalazi se 16 garažnih mesta i zajedničke prostorije. U prizemlju objekta su planirane zajedničke prostorije, tri garažna parking mesta, poslovni porstor i zajednički prostor za odlaganje smeća (devet kontejnera).
Prvi, drugi, treći, četvrti i povučen sprat su namenjeni za stanovanje. Prvi, drugi, treći i četvrti sprat sadrže po šest stanova, dok povučeni sprat sadrži četiri stana. Svaka stambena jedinica sadrži: dnevni boravak, sobe, kuhinju, trpezariju, kupatilo, hodnik, ostavu i terasu. Stanovi su jednostrano orjentisani.

Višeporodični stambeni objekat Po+Pr+3 - je objekat u unutrašnjosti parcele, kao objekat nizu. Sadrži 19 funkcionalnih jedinica, koje su namenjene stanovanju. Objekat se gradi u unutrašnjosti parcele, kao dvorišni objekat, i on se prema Planskom dokumetu gradi kao objekat koji sadrži jednu etažu manje. Ukupna bruto površina objekta je 2024.15m2. Predviđeno je 19 garažnih mesta.

U podžemnoj etaži malazi se 19 garažnih mesta i zajedničke prostorije. Prizemna etaža je namenjena za stanovanje. Prizemlje sadrzi četiri stana. Prvi, drugi i treći sprat su namenjeni za stanovanje. Prvi, drugi i treći sprat sadrže po pet stanova. Svaka stambena jedinica sadrži: dnevni boravak, sobe, kuhinju, trpezariju, kupatilo, hodnik, ostavu i terasu. Stanovi su jednostrano orjentisani.

A. K.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.