Izvor: eKapija | Utorak, 13.10.2020.| 10:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

Ponovo na prodaju zemljište u Bloku 53 na Novom Beogradu - Početna cena 266,7 miliona dinara

(Foto: Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda)
Grad Beograd ponudio je ponovo na prodaju građevinsko zemljište , površine 3,1 hektar u Privrednoj zoni Auto-put u Novom Beogradu, po početnoj ceni od 266,7 miliona dinara.

Zemljište se nalazi u Bloku 53 uz Prekonošku ulicu, neposredno posle Kvantaške pijace. Lokacija je obuhvaćena planom detaljne regulacije za područje privredne zone Auto-put u Novom Beogradu i na zemljištu je predviđena izgradnja objekata namenjenih za privredne delatnosti.

Pristup građevinskoj parceli je predviđen sa postojeće saobraćajnice S-40 (Prekonoška ulica) u čijoj regulaciji postoji vodovodna i kanalizaciona mreža. Ova saobraćajnica je predviđena za rekonstrukciju radi stvaranja uslova za priključenje novih korisnika.

Obaveza investitora biće da izvede sve radove na pripremanju i opremanju građevinskog zemljišta i plati troškove za infrastrukturu: elektromrežu, telekomunikacionu mrežu, toplifikaciju, gasifikaciju i drugo.

Prijave za učešće podnose se do 12. novembra, dok će se javno nadmetanje održati sledećeg dana. Više detalja pogledajte OVDE.

Podsetimo, zemljište se prodaje po drugi put jer na prvoj prodaji nije bilo zainteresovanih kupaca, te je sada početni iznos cene umanjen za 20%.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.