NavMenu

U Loznici u planu zgrada sa 22 stana i dečjim igralištem

Izvor: eKapija Četvrtak, 17.09.2020. 16:25
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Kapital gradnja)
Izgradnja novog stambenog objekta u Loznici predviđena je u Ulici Miloša Pocerca. Predmetna parcela ima površinu od 565 m2.

Na planiranom objektu predviđena je spratnost od Po+Su+P+5, njegova planirana visina do kote slemena iznosi 19,56 m. Urbanističkim projektom je predviđen podrum i suteren koji su gabaritom veći od prizemne etaže.

Na prvom, trećem, četvrtom i petom spratu, koji su predviđeni kao tipska etaža, nalaze se po četiri stana, a na drugom spratu se nalazi tri stana i komunikacije.

Predviđeno je po jedno parking mesto za svaku od 22 stambene jedinice. Ukupan broj parking mesta na parceli je 22, parking mesta su planirana u podrumskoj etaži (10 parking mesta) i suterenskoj etaži (12 parking mesta).

Izgled predmetnog objekta (Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Kapital gradnja)Izgled predmetnog objekta

Urbanističkim projektom predviđeno je dečje igralište u ukupnoj površini od 100,63 m2 u okviru zatravljene zelene površine koje se nalazi u unutrašnjem dvorištu, a delom na betonskoj ploči kojom je natkrivena pristupna rampa u podzemne etaže. Igralište se planira kao ravna površina bez denivelacije a zastor igrališta je konbinacija prirodne trave i gumiranih podloga za dečja igrališta.

Investitor je Zoran Mitrić iz Loznice, a za urbanistički plan i idejno rešenje je bila zadužena Kapital gradnja iz Loznice.

A.K.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.