Izvor: eKapija | Četvrtak, 17.09.2020.| 16:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

U Loznici u planu zgrada sa 22 stana i dečjim igralištem

(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Kapital gradnja)
Izgradnja novog stambenog objekta u Loznici predviđena je u Ulici Miloša Pocerca. Predmetna parcela ima površinu od 565 m2.

Na planiranom objektu predviđena je spratnost od Po+Su+P+5, njegova planirana visina do kote slemena iznosi 19,56 m. Urbanističkim projektom je predviđen podrum i suteren koji su gabaritom veći od prizemne etaže.

Na prvom, trećem, četvrtom i petom spratu, koji su predviđeni kao tipska etaža, nalaze se po četiri stana, a na drugom spratu se nalazi tri stana i komunikacije.

Predviđeno je po jedno parking mesto za svaku od 22 stambene jedinice. Ukupan broj parking mesta na parceli je 22, parking mesta su planirana u podrumskoj etaži (10 parking mesta) i suterenskoj etaži (12 parking mesta).

Izgled predmetnog objekta (Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Kapital gradnja)

Urbanističkim projektom predviđeno je dečje igralište u ukupnoj površini od 100,63 m2 u okviru zatravljene zelene površine koje se nalazi u unutrašnjem dvorištu, a delom na betonskoj ploči kojom je natkrivena pristupna rampa u podzemne etaže. Igralište se planira kao ravna površina bez denivelacije a zastor igrališta je konbinacija prirodne trave i gumiranih podloga za dečja igrališta.

Investitor je Zoran Mitrić iz Loznice, a za urbanistički plan i idejno rešenje je bila zadužena Kapital gradnja iz Loznice.

A.K.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.