NavMenu

Novogradnja najjeftinija u Tutinu, a najskuplja na Savskom vencu

Izvor: eKapija Sreda, 16.09.2020. 11:22
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Bildagentur Zoonar GmbH/shutterstock.com)Ilustracija
Prosečna cena stanova u novogradnje u Srbiji je u prvomn polugodištu 2020. iznosila je 166.764 dinara, objavio je Rupublički zavod za statistiku. Cene stanova u tom periodu kretale su se u rasponu od 47.514 dinara po m2 u Tutinu do 395.633 dinara u beogradskoj opštini Savski venac.

Posmatrano prema opštinama, najviše cene novoizgrađenih stanova zabeležene su u beogradskim opštinama, gde je prosečna cena u gradskim naseljima iznosila 226.589 dinara. Pored beogradskih opština, po visokim cenama izdvojile su se i Čajetina, Novi Sad, Vrnjačka Banja, Užice, Kragujevac i tri niške opštine (Crveni krst, Medijana i Palilula).


Površina prodatih novoizgrađenih stanova u proseku je iznosila 54 m2, a kretala se u rasponu od 40 m2 u Čajetini do 77 m2 u Bujanovcu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.