NavMenu

Vrnjačka Banja dobija nove apartmane i stambeno-poslovnu zgradu (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 05.05.2020. 14:45
Komentari
Podeli
Idejno rešenje apartmana (Foto: Arsinženjering-One prouction/Urbanistički projekat, screenshot)Idejno rešenje apartmana
U Vrnjačkoj Banju nići će novi apartmani i stambeno poslovna zgrada.

Prema urbanističkom planu za gradnju objekata apartmanskog tipa, čiji je investitor Stevica Damnjanović iz Beograda, na privatnom neizgrađenom zemljištu na Crkvenom brdu predviđena je gradnja apartmana u tri lamele koje se kaskadno pružaju niz parcelu površine 1.625 m2.

Gradnja je planirana u tri faze i obuhvatiće i 29 parking mesta, delom na parceli, a delom u objektima.

Drugi projekat, investitora Miroslava Ćirića iz Aleksandrovca gradiće se na dve parcele koje se s jedne strane oslanjaju na ulicu Velibora Markovića.
Idejno rešenje stambeno-poslovnog objekta (Foto: Arsinženjering-One prouction/Urbanistički projekat, screenshot)Idejno rešenje stambeno-poslovnog objekta

Reč je stambeno poslovnom objektu sa sopstvenim parkingom (11 na parceli i 2 u garaži za invalidna lica).


Prizemlje je nezavisna funkcionalna celina, isključivo namenjeno za poslovni prostor, sa garažom za sab-lift za potrebe stambenog dela. Spratne etaže objekta su namenjene kolektivnom stanovanju, a spratnost objekta je P+4+Pk.

U oba objekta - i apartmanskom i stambeno-poslovnom, predviđene su standardne instalacije vodovoda, kanalizacije i elektroinstalacije, kao i centralno grejanje i etažno grejanje za svaku stambenu jedinicu elektrokotlovima male snage. Za dobijanje tople sanitarne vode u stanovima predviđena je energija sunca.

Oba urbanistička projekta izradio je Arsinženjering-One production doo iz Trstenika.

B. P.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.