NavMenu

Nova poslovna zgrada gradiće se u Velikoj Plani - Veleporodaja, maloprodaja i kancelarijski prostor na 1.752 m2

Izvor: eKapija Nedelja, 03.05.2020. 13:42
Komentari
Podeli
(Foto: Opština Velika Plana/ Urbanistički projekat IBM CONSULT/ Projektni biro Studio Milosavljević)
Opština Velika Plana oglasila je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju poslovne zgrade površine 1.752,15 m2 u centralnom gradskom području.

Urbanisitčki projekat izgradilo je privredno društvo IBM CONSULT iz Beograda na zahtev investitora Bobana Hranisavljevića. Obrađivač idejnog rešenja je Projektni biro Studio Milosavljević iz Smederevske Palanke.

Planirani objekat je spratnosti Pr+2, poslovnog karaktera, spoljnih dimenzija 27,90/30,09 m1. Namena je maloprodaja, veleprodaja, kao i kancelarijsko poslovanje.

U prizemlju su smeštene su pomoćne prostorije-garaže za zaposlene. Prizemlje je zamišljeno kao maloprodajni prostor. Prvi sprat je galerijskog tipa i predstavlja celinu sa prizemnom etažom. Drugi sprat je projektovan kao "open space" kancelarijski, odnosno veleprodajni prostor.

Vertikalna komunikacija u objektu rešena je stepeništem, putničkim i teretnim liftom. Predviđen je i odgovarajući broj parking mesta.

Kako se navodi u urbanističkom projektu, nije predviđena fazna izgradnja poslovne zgrade.

Javna prezentacija traje do 8. maja 2020. godine.

I. M.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.