NavMenu

"Mercator-S" otvara 110. "Roda Supermarket" - u objekat na Terazijama uloženo više od 500.000 EUR

Izvor: eKapija Sreda, 13.01.2010. 14:14
Komentari
Podeli


"Mercator-S" otvoriće u petak, 15. januara 2010. godine, u 7 časova ujutru za potrošače, novi "Roda Supermarket" u Beogradu, koji će kupcima biti na raspolaganju 24 časa, sedam dana u nedelji. U savremeno opremanje "Roda Supermarketa", koji se prostire se na više od 800 m2 površine, "Mercator-S" je investirao preko 500.000 EUR.

Na dan otvaranja prodajnog objekta predviđene su brojne promocije i bogata ponuda akcijskih proizvoda, po izuzetno povoljnim cenama, dok će svaka svaka 50. kupovina u "Roda Supermarketu" biti besplatna. U subotu, 16. januara, svaki 50. potrošač će uz račun dobiti i prigodno poklon iznenađenje.

"Roda Supermarket" nalazi se u ulici Terazije 30-32, Robna kuća "Stores", nekadašnji "Srbijateks", u podzemnom prolazu između Terazija i Balkanske ulice.

"Roda Supermarket" svojim potrošačima nudi oko 10.000 artikala, visok nivo usluge i vrhunski kvalitet proizvoda po veoma povoljnim cenama. Posebno se izdvaja odeljenje svežeg voća i povrća, mesara sa širokom ponudom mesa, odeljenje pečene hrane kao i pekara. Radno vreme "Roda Supermarketa" je sedam dana u nedelji, od 00 do 24 sata. Potrošačima je za sve dodatne informacije na raspolaganju besplatna telefonska linija i ljubazni operateri na broju 0800 000 500.

"Mercator-S" je u 2009. godini zadržao, čak i uvećao, nivo investiranja u Srbiji. Investicije u 2009. godini iznose oko 45 mil EUR, što je više od 15% u odnosu na 2008. godinu. Otvaranje "Roda Supermarketa" u Beogradu, 110. po redu maloprodajnog objekta, je potvrda strategije daljeg razvoja prodajne mreže "Mercator-S" u Srbiji.

Tokom 2009. godine, "Mercator-S" je uložio u otvaranje novih 27.000 m2 prodajnih površina kao i renoviranje postojećih, više od 1.700 m2, navodi se u saopštenju te kompanije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.