Izvor: eKapija | Četvrtak, 27.02.2020.| 15:44
Izdvojite članak Odštampajte vest

Krajem godine Vračar će dobiti stambenu vilu u cigli i mermeru - LP planira i izgradnju hotela Nomad na Zlatiboru (FOTO)

(Foto: Igor Zec)
Kraj novembra ili početak decembra ove godine rok je kada bi na Vračaru, u Bjelanovićevoj ulici, trebalo da se završi izgradnja stambene vile Brick House.

Reč je o stambeno-poslovnom objektu, koji se nalazi u jednom od najmirnijih i najušuškanijih delova opštine Vračar. Izolovan je od saobraćajne buke, a nadomak autoputa i ostalih glavnih saobraćajnica.

Vila je niske spratnosti, u skladu sa konceptom stambene vile (P + 2 + Ps). Poseduje devet stambenih jedinica većih kvadratura, jedan poslovni prostor i 14 garažnih mesta. Kada je reč o arhitekturi objekta, upečatljivo je naznačena fasada na kojoj se smenjuju isključivo prirodni materijali poput cigle i mermera.

- Pored komfora, udobnosti i luksuza kojma ovaj objekat dominantno odiše, jedna od glavnih prednosti, koja se u današnje vreme čini sve potrebnijom i neophodnijom, je intimnost - kaže Lazar Šutanovac, osnivač i direktor kompanije Lalinsky Properties, koja je investitor objekta.

Na pitanje zbog čega su se odlučili za samo devet stanova, u vreme kada se grade veliki stambeni kompleksi, Šutanovac kaže za eKapiju da mali broj stanova odaje osećaj lakše, pa i neretko bolje povezanosti sa komšilukom, što ambijent u kome se živi u celini čini prijatnijim i zdravijim sa suživot:
Detalj enterijera (Foto: Igor Zec)

- Dosadašnje iskustvo i praksa su nam pokazali da kupci uglavnom traže i žele da žive u ovakvim stanovima, dok ih dosta ređe doživljavaju kao investicuju radi izdavanja u zakup ili dalje preprodaje, što je kohereno našem cilju.

Kada je reč o poslovnom prostoru, ističe da je i po kvadraturi i po strukturi namenjem svim delatnostima, osim ugostiteljskim.

Lalinsky Properties, pored lukuznih rezidencijalih objekata, svoje polje delovanja već četiri godine razvija u domenu hotelijerstva. Kako kaže Lazar Šutanovac, nastaviće da se razvijaju u istom pravcu:

- U planu je izgradnja hotela Nomad na Zlatiboru, koji se uveliko projektuje, dok će na polju rezidencijalnih objekata stambene vile sa malim brojim stanova ostati u fokusu i za sledeću godinu.

Aleksandra Kekić


Fotogalerija
Brick House - Bjelanovićeva 1

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.