Izvor: Radio 021/ eKapija | Petak, 08.11.2019.| 12:09
Izdvojite članak Odštampajte vest

Raspisan tender za izgradnju još tri stambene zgrade za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu

Ilustracija
Preduzeće SPV Dunav, koje je zaduženo za gradnju stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu, raspisalo je tender za izgradnju još tri stambene zgrade sa 438 stanova.

Procenjena vrednost izgradnje je 1.848.465.272,36 dinara.

Planirana je gradnja zgrada G, Đ, E i parterno uređenje prostora sa parkovskim površinama. Ove zgrade će se nalaziti desno od postojećeg stambenog bloka naselja Sunčana strana, koje se nalazi severno od Bulevara vojvode Stepe na Novom naselju, odnosno sve tri zgrade će biti uz ulicu Pavla Ivića.

Zgrade se zidaju u sklopu kompleksa koji treba da sadrži ukupno 1.972 stana, a pre nekoliko meseci je počela gradnja tri zgrade sa 548 stana. Za nekoliko dana će početi i njihova prodaja po ceni od 500 EUR po m2.

Kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji u koju je portal 021 imao uvid, objekat G će biti stambena zgrada od šest spratova sa potkrovljem, imaće tri lamele i nalaziće se paralelno sa ulicom koja se planira na toj lokaciji, što će biti produžetak ulice Oblačića Rada, a zgrada će imati pristup i iz ulice Pavla Ilića i novoprojektovane ulice. Ova zgrada će imati 10.097 neto m2, sa 172 stana. Lamela jedan i tri će imati po 55 stana, dok će lamela dva imati 62 stana.

Objekat Đ i E će imati po 133 stana, biće skoro istovetni, imaće šest spratova sa potkrovljem, a neto površina će biti po 8.034 m2. Svaka od ove dve zgrade će imati od po dve lamele sa 62, odnosno 71 stanom. Ove dve zgrade su paralelne sa ulicom Pavla Ilića i novom projektovanom ulicom.

Stanovi koji će se prodavati u sklopu ovog bloka, koji nosi redni broj tri, biće od jednosobnih do troiposobnih površine od 36 m2 do 80 m2, slično kao u zgradama A, B i V.

Tender pogledajte OVDE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.