Izvor: Tanjug | Ponedeljak, 04.11.2019.| 10:02
Izdvojite članak Odštampajte vest

Država prodaje nekretnine širom Srbije - Najskuplja košta 4,4 mil EUR i nalazi se na Dedinju

Ilustracija (Foto: Bildagentur Zoonar GmbH/shutterstock.com)
Republička direkcija za imovinu ponudila je na prodaju državne nekretnine u 18 gradova i opština širom Srbije, a najskuplja je nekretnina na teritoriji beogradske opštine Savski venac, čija je početna cena 4,4 mil EUR.

Tu nekretninu u Maglajskoj ulici na Dedinju, osim stambenog prostora od 625 kvadratnih metara čine i pomoćni objekti, a svi se zajedno nalaze na placu većem od 33 ara.

Po početnoj ceni od 3,1 mil EUR ponuđena je nekretnina u ulici Mihaila Mike Jankovića na teritoriji Savskog venca, dok je za 1,4 mil EUR ponuđena još jedna nekretnina u Maglajskoj na istoj beogradskoj opštini.

Pored Beograda državne nekretnine koje se prodaju nalaze se u Smederevskoj Palanci, Nišu, Leskovcu, Lebanu, Kikindi, Apatinu, Loznici, Paraćinu, Pirotu, Negotinu, Ražnju, Požarevcu, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Sokobanji i Preševu.

Osim stambenih i poslovnih prostora na prodaju su ponuđeni i pomoćni objekti i zemljište a najmanja početna cena je 5,8 hiljada EUR za zemljište u opštini Ražanj.

Pismene ponude za ove nekretnine Republičkoj direkciji za imovinu mogu se dostaviti do 12. novembra, a javno otvaranje zakazano je za 14. novembar.

Opširnije o tenderu pogledajte OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.