NavMenu

Oglašena prodaja Banjskog kompleksa Zlatar u Novoj Varoši

Izvor: eKapija Petak, 25.10.2019. 09:10
Komentari
Podeli
Zlatar (Foto: Aleksandra Kekić)Zlatar
Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju Banjskog kompleksa Zlatar u Novoj Varoši. Kako se navodi, reč je o imovini u vlasništvu Republike Srbije i Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Predmet prodaje su objekat za prevenciju, lečenje i reahabilitaciju kardiovaskularnih oboljenja, poslovni prostori zdravstva i nekoliko katastarskih parcela. Imovina se prodaje u viđenom stanju, bez prava kupca na naknadne reklamacije.

Početna cena Banjskog kompleksa Zlatar iznosu oko 3,9 mil EUR. Razgledanje imovine obaviće se 7. novembra 2019. godine, od 12 do 14 sati.

Pravo učešća na tenderu imaju sva pravna i fizička lica koja ispune tražene uslove. Rok za dostavljanje ponuda je 12. novembar 2019. u 15.30. Otvaranje prispelih ponuda izvršiće se komisijski. Kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je visina ponuđene kuporodajne cene.


Više informacija o tenderu možete videti OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.