Izvor: Beta | Sreda, 14.10.2009.| 14:37
Izdvojite članak Odštampajte vest

Završena izgradnja "Bulevar Centra" u Novom Sadu - investicija od 42 mil EUR

Bulevar Centar

Građevinska kompanija "Aleksandar gradnja" iz Novog Sada završila je izgradnju "Bulevar Centra" u Novom Sadu, u koji je investirano 42 mil EUR, izjavio je vlasnik kompanije Vojislav Gajić.

Gajić je na konferenciji za novinare rekao da je i, pored svetske ekonomske krize, koja je posebno pogodila građevinski sektor, izgradnja "Bulevar Centra" završena u predviđenih 18 meseci i da su izmirene sve obaveze prema kooperantima.

- Zajedno sa izvođačem radova, preduzećem "Budućnost", pokazali smo šta sve može da se uradi uz disciplinu, rad i stručnost - rekao je Gajić.

Prema njegovim rečima, "Bulevar centar", površine 71.000 m2, smešten je na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Novosadskog sajma, na placu koji je "Aleksandar gradnja" otkupila od Hypo Alpe-Adria banke.

"Bulevar Centar" ima poslovni prostor od 20.000 m2, 410 stanova i 400 garažnih mesta.

Stambeni deo objekta ima i nekoliko luksuznih stanova sa zasebnim direktnim ulazom pomoću lifta. U ponudi su i dupleks stanovi i takozvani "penthaus" stanovi sa pogledom na grad, koji se nalaze u potkrovlju i površine su do 315 m2.

U okviru "Bulevar Centra" su i otvoreni bazen i kafe bar, koji se nalazi na vrhu kule, dok su u potkrovlju predviđeni spa i fitnes centar, kao i restoran sa pogledom na Novi Sad.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.