Izvor: Promo | Četvrtak, 03.10.2019.| 15:46
Izdvojite članak Odštampajte vest

Apart-kuće LEDNICI na Staroj planini

Nakon nekoliko godina usaglašavanja nadležnosti pojedinih institucija i razno-raznih problema koji su bili više tehničke prirode, napokon su dobijeni pozitivni Lokacijski uslovi od strane Ministarstva građevine za Apart-kuće LEDNICI u rejonu Jabučkog Ravništa na Staroj planini.

Prvom fazom je planirana izgradnja šest Apart-kuća, sa po 10 apartmana u svakoj Apart-kući, dok je drugom fazom planirana izgradnja još jedne Apart-kuće, zatim restorana i SPA centra sa igraonicom za decu. Ceo projekat će imati oko 2.800m2. Više informacija o projektu na sajtu www.apartmani.nastarojplanini.com.

Projekat je lociran u okviru PDR-a druge faze i samom realizacijom podigli bi se smeštajni kapaciteti u skladu sa planskim dokumentima i uz poštovanje svih normi zaštite životne sredine. Kompleks je od postojeće gondole udaljen 550 metara, a na udaljenosti od 250 metara planirane su da se izgrade još dve žičare sa pripadajućim ski stazama.

Biće izgrađene tri vrste apartmana: 24 apartmana od 20 m2, zatim 24 apartmana od po 28 m2 (sa spavaćom sobom) i još 12 apartmana od po 31 m2 (sa spavaćom sobom i terasom). Svaki apartman će imati parking mesto i skijašnicu u objektu. Svi apartmani će biti ponuđeni na tržištu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.