Izvor: eKapija | Nedelja, 01.09.2019.| 15:53
Izdvojite članak Odštampajte vest

Završena rekonstrukcija Sportskog centra Rakovica - Sledi proširenje teretane i rekonstrukcija sale za borilačke sportove

(Foto: Beoinfo)
Rekonstrukcija Sportskog centra Rakovica je završena. Rekonstruisano je pet svlačionica, koje su obnovljene po najsavremenijim standardima i koje daju dodatni komfor korisnicima.

U svlačionicama su potpuno obnovljeni tuševi i mokri čvorovi. Obnovljena i krovna konstrukcija površine 1.400 m2. U hali je postavljen i novi parket na 1.100 m2 i na kojem su iscrtane linije za rukomet, košarku i druge sportove.

Postavljene su nove klupe i golovi za rukomet, dok je u planu postavljanje novih elektronskih košarkaških konstrukcija, prenosi Beoinfo.

U prethodnom periodu postavljena je nova izolacija, čime je poboljšana energetska efikasnost, što je doprinelo uštedi novca za grejanje.

- Zahvaljujući izvedenim radovima objekat SC Rakovica poboljšao je uslove za osam sportskih klubova koji treniraju u Centru, kao i za veliki broj pojedinaca i ekipa koji zakupljuju termine. Takođe, objekat SC Rakovica koji je već sada domaćin velikog broja međunarodnih turnira, ima uslove da u budućnosti organizuje još veći broj domaćih i međunarodnih turnira - navodi se.

U narednom periodu planirano je da se proširi teretana, kao i da se rekonstruiše sala za borilačke sportove, čime će SC Rakovica dodatno proširiti svoje kapacitete.

Objekat su obišli predstavnici Grada, Opštine Rakovica i Ministarstva unutrašnjih poslova.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.