Izvor: eKapija | Utorak, 27.08.2019.| 15:56
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novi Sad će biti "veći" za još 280 stanova - Gradi se Blok D na Bulevaru Evrope (FOTO)

Autor: kaiserbold
Bulevar Evrope u Novom Sadu, na uglu sa ulicom Laze Nančića i Serva Mihalja, dobiće nov kompleks sa nazivom Blok D. Reč je o šest lamela sa 280 stanova, koje su pozicionirani tako da čine stambeni blok u obliku slova D. Biće dostupno oko 350 parking mesta u garaži i na dvorišnom parkingu. Deo garažnog prostora rezervisan je i za motore i bicikle.

Osim stambenog prostora, u planu je i 800 m2 raspoloživog poslovnog prostora.

- Ono to karakteriše Blok D je upotreba kvalitetnih i prirodnih materijala, kao što su hrastov paket, granitna keramika, furnirana drvena vrata, PVC prozori od sedmokomornih profila i troslojnog stakla. Posebno se ističe plafon visine 270 cm, u odnosu na uobičajenih 260 cm - kažu za eKapiju u Dijagoninvestu, kompaniji koja stoji iza ovog projekta. 3D vizualizaciju radio je studio Kaiserbold.

Objekat će posedovati i elektro roletne, podesive kalorimetre, električne liftove finskog proizvođača, ali i Blok D Key, mobilnu aplikaciju za praktično upravljanje garažnim vratima namenjena isključivo stanarima kompleksa. Posebn je zanimljivo što će svaka lamela biti u drugoj boji. Tako će lamela 1 biti zelena, lamela 2 žuta, lamela 3 plava, lamela 4 ljubičasta, lamela 5 crvena i lamela 6 bela.

U ponudi su garsonjere, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi, koji imaju energetski pasoš, odnosno energetski su efikasni - ispunjavaju zahtev za energetski B razred. Svi stanovi u Bloku D imaju pet godina garancije.

Primer: dvosoban stan, Tip 2 (Foto: Dijagoninvest)

Kada je reč o lameli 1, njena izgradnja počela je ovog jula, a završetak i useljenje očekuju se u decembru sledeće godine. Za izgradnju zidova koristi se cigla, a pregradni zidovi su od termo bloka i bloka. Fasadni zidovi su obloženi termoizolacijom. Imaće 51 stani tri lokala, kao i 44 garažna mesta i parking mesta.
A.K.


Fotogalerija
Blok D, Novi Sad

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.