NavMenu

Plan za izgradnju stambeno-poslovnog objekta u Zemunu na javnom uvidu do 5. septembra

Izvor: eKapija Petak, 23.08.2019. 14:41
Komentari
Podeli
Zainteresovani koji žele da imaju uvid u urbanistički projekat za izgradnju stambeno-poslovnog objekta u Zemunu to mogu da učine do 5. septembra 2019. godine u zgradi Gradske uprave grada Beograda ili na sajtu grada.

Reč je o projektu preduzeća Dalmak iz Beograda, a investitor je Mirjana Baić. Gradnja je planirana na parceli koja je površine 591 m2, ulici Cara Dušana broj 155.

Objekat čini poslovni prostor u prizemlju i podrumu i stambeni prostor na prvom, drugom, trećem i četvrtom spratu i povučenom spratu. U podrumu je predviđen poslovni prostor povezan stepenicama sa poslovnim prostorom u prizemlju i garaža sa 19 parking mesta. Planirano je još 15 parking mesta, od čega dva mesta za komercijalne delatnosti.

Ostvarena površina poslovnog prostora je 187,71m2 i stambenog prostora 740,55m2.

- Objekat je projektovan kao skeletna konstrukcija od armirano betonskih ukrućenja i stubova. Temelj je a.b. temeljna ploča. Fasadni zidovi su od opekarskih blokova d=19cm sa a.b. serklažima horizontalnim i vertikalnim. Pregradni zidovi su od opekarskih proizvoda d=10cm i d=25cm. Međuspratna konstrukcija je puna AB ploča. Кrovna konstrukcija je drvena - navodi se u tehničkom opisu.


U sklopu parcele predviđene su staze za kolski i pešački pristup objektu, kao i zelene površine u vidu zastrtog i nezastrtog zelenila.

Kada je reč o termoizolaciji, projekat je urađen u skladu sa Pravilnikom o energetskoj efikasnosti zgrada.

A.K.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.