NavMenu

"Grand Motors" gradi servisno-prodajni centar u Nišu - nova poslovna jedinica nastavlja aktivnosti pređašnjeg dilera

Izvor: eKapija Petak, 11.09.2009. 09:11
Komentari
Podeli

S namerom da unapredi i prodajne i servisne aktivnosti u regionu jugoistočne Srbije, "Grand Motors", generalni uvoznik vozila "Ford", je pored saobraćajnice Niš-Niška banja kupio građevinsku parcelu, na kojoj će uskoro početi gradnja modernog objekta, kakav zalužuju "Ford", region i grad Niš, saopštio je "Grand Motors".

Pod jednim krovom biće objedinjeni prodaja i servisiranje vozila "Ford", kojih je u ovom delu Srbije svakim danom sve više.

- Zbog sve većeg interesovanja za "Fordovim" vozilima i naraslih potreba za njihovo održavanje i poravku u ovlašćenim servisima, programom razvoja dilerske mreže "Grand Motors" je predvideo da uskoro i u nekim drugim velikim gradovima u Srbiji uspostavi saradnju sa novim prodajno-servisnim partnerima - kaže rukovodilac prodajno-servisne mreže u "Grand Motorsu" Dušan Đorđević.

U saopštenju je navedeno i da od 10. avgusta "Grand Motors", pored dosadašnje u Subotici, ima još jednu poslovnu jedinicu u Nišu. Ona je praktično preuzela sve aktivnosti pređašnjeg partnera (kompanije "Stecom") – prodaju i servisiranje vozila "Ford" za područje jugoistočne Srbije.

- Dosadašnjim i novim vlasnicima "Fordovih" vozila na raspolaganju je i dalje servis u ulici Vojvode Putnika b.b. (stari izlaz iz Niša prema Leskovcu), na površini od 260 m2 sa tri dizalice i četiri radna mesta. Trenutno su u servisu zaposlena petorica radnika. Servis poseduje sav specijalan alat, kao i IDS uređaj najnovije generacije za elektronsku dijagnostiku, tako da i time ispunjava sve "Fordove" standarde propisane za objekte ove vrste - kaže Dušan Đorđević.

Na drugoj lokaciji, u Ulici 12. februara 76-78 i dalje posluje prodajni salon na 256 m2 sa dvoje zaposlenih.

Za potencijalne kupce i korisnike usluga važna je informacija da "Grand Motors" Niš ima nove brojeve telefona: u prodajnom salonu (018) 58 59 99, a u servisu (018) 42 85 999.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.