NavMenu

Prodaje se zemljište na kojem se nalazi novobeogradski "buvljak" - Grad ima rok od dve godine da otvoreni tržni centar izmesti

Izvor: eKapija Ponedeljak, 15.07.2019. 09:25
Komentari
Podeli
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda prodaje građevinsko zemljište u svojini Grada. Otuđuje se zemljište u delu Bloka 43 na Novom Beogradu, na uglu ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, na lokaciji sadašnjeg Otvorenog tržnog centra ("buvljaka"). Površine je 20.500 m2.

Kako su za eKapiju potvrdili u Direkciji, obaveza Grada je izmeštanje ovog tržnog centra sa sadašnje lokacije u naredne dve godine. Iz Gradskih pijaca tvrde da za sada nemaju nikakve zvanične informacije, te da će se obratiti javnosti kada se to promeni.

U oglasu se navodi i da je u ulicama Jurija Gagarina i Antifašističke borbe planirana rekonstrukcija hidrotehničke mreže.

Podsetimo, početkom prošle godine mediji su pisali da je gotovo izvesno da će biti smešten posle raskrsnice Jurija Gagarina i Dr Ivana Ribara, iza Bloka 45. Predviđana je izgradnja objekta površine 3,2 hektara, u kojem će biti 900 prodajnih mesta. Još ranije pisalo se o tome da je u planu pravi ritejl park, te da će u okviru kompleksa postojati i restorani i kafići. Ipak, radove su, osim lokacije, zakočile i finansije.


Kada je reč o oglasu, početni iznos cene je 1.676.983.025 dinara, a rok za podnošenje prijava je 15. avgust 2019. godine. Javno nadmetanje će biti održano dan kasnije.

Više informacija potražite OVDE.

A.K.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.