Izvor: eKapija | Četvrtak, 27.06.2019.| 15:45
Izdvojite članak Odštampajte vest

Uskoro gradnja tržnog centra u Vranju na parceli od 18.241 m2 - Otvaranje 200 radnih mesta

(Foto: Goodluz/shutterstock.com)
U Vranju je izvršena primopredaja lista nepokretnosti zemljišta između gradonačelnika Slobodana Milenkovića i predstavnika Privrednog društva Immobalcan d.o.o Beograd, Martina Pacovskog i Martina Duha. Na osnovu toga Privredno društvo Immobalcan d.o.o Beograd postalo je novi vlasnik parcele na potezu ulica Bulevar AVNOJ-a, Pariske Komune i Moše Pijade, navodi se na gradskom sajtu.

Primopredaja je na osnovu ugovora koji je između Grada i ovog investitora potpisan početkom juna. Njime je predviđena prodaja zemljišta od 18.241 m2, za 259.500.114 dinara.

Na ovoj lokaciji investitor planira izgradnju tržnog centra koji će imati lanac butika, restoran i parking. Objekat će početi da radi tokom 2020. godine.

- Dugujemo vam veliku zahvalnost što ulažete u naš grad, a lokacija koju ste odabrali spada u najatraktivnije u gradu - naglasio je gradonačelnik Milenković, dodavši da grad ima veoma dobru poziciju na Koridoru 10.

- Potrudićemo se da ispunimo vaša očekivanja, pre svega jer želimo da dovedemo međunarodne brendove u Vranje, što će biti od značaja za ceo region. Ono što je najvažnije je da ćemo otvoriti nova radna mesta. Već tokom izgradnje uposlićemo lokalne građevinske firme, a po otvaranju objekta biće blizu 200 novih radnih mesta - istakao je Martin Pacovski, vlasnik kompanije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.