NavMenu

Položen kamen temeljac za prvi šoping centar u Užicu - Od novembra 2019. posao za 200 radnika

Izvor: eKapija Četvrtak, 27.06.2019. 15:47
Komentari
Podeli
(Foto: Authentic travel/shutterstock.com)
Kamen temeljac za prvi šoping centar u Užicu, Retail park NEST, položili su u sredu, 26. juna, gradonačelnik Užica Tihomir Petković i direktor kompanije RC Europe Mihail Augustin. Završetak izgradnje tržnog centra se očekuje do kraja oktobra, a već početkom novembra će, po rečima direktora Augustina, novi tržni centar koji će zapošljavati oko 200 radnika, početi sa radom, saopštile su gradske vlasti.

- Izgradnja prvog šoping centra u našem gradu definitivno jeste bitan događaj za Užice. Ova investicija doprineće tome da Užičani neće morati da idu u šoping u druge gradove, već će ljudi iz drugih gradova dolaziti u Užice i tako će Užice zarađivati više novca - rekao je gradonačelnik Užica Tihomir Petković i dodao da će izgradnja ovog objekta doprineti daljem razvoju Krčagova koje polako postaje epicentar trgovinskih aktivnosti i drugih društvenih dešavanja.

Mihail Augustin, direktor RC Europe je naveo da je šoping centar u Užicu drugi u Srbiji koji ova firma otvara i dodao da je prvi ove vrste otvoren u Kraljevu.

- Imamo sjajnu saradnju sa gradom Užicem. Do sada je popunjeno preko 90% zakupa i ovde će biti prisutni svetski brendovi kao Waikiki, Coton, Lilly, Dexy co, Đak sport i druge - rekao je direktor Augustin i dodao da celokupna investicija iznosi oko 5,5 mil EUR.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.