Izvor: Promo | Sreda, 12.06.2019.| 07:40
Izdvojite članak Odštampajte vest

BS Investment Group je vaš siguran izbor za kupovinu stana - Green residence Beograd za zdrav model stanovanja

Kada je reč o kupovini stana, to je uvek dobra investicija, a u Beogradu posebno imajući u vidu da rastu cene nekretnina i da je prestonica uvek tražena.

Pored dobre lokacije i sigurnosti za Vašu porodicu, koju pruža kupovina direktno od investitora BS Investment group koji već 19 godina investira u stambene objekte u Beogradu na Vračaru, Zvezdari, Voždovcu, Savskom vencu, Paliluli... birajte prirodno okruženje, tačnije zelenu stambenu oazu. U naselju Green Residence koje niče u neposrednoj blizini Hale Pionir cilj je da uz kvalitetnu gradnju budući stanari uštede vreme i u svojoj blizini imaju sve što im je potrebno za zdraviji i radosniji život.

Imajući u vidu koliko nam je zdravlje i briga o njemu uslov za kvalitetan život i rad, u okviru Green Residence planiran je sportski kompleks sa velikom sportskom halom u sklopu naselja kao i moderan wellness centar. Fizička aktivnost i bavljenje sportom veoma je važno za svaki uzrast i toliko dobrobiti donosi, ne samo zdravlju pojedinca već i cele porodice.

Kadar iz kultnih filmova gde zaposlen čovek započinje dan u teretani, trčanjem ili plivanjem, ili ga tako završi, sada je potpuno realan u našoj prestonici, zahvaljujući naselju Green Residence koje prati sve potrebe ali i težnje savremenog zaposlenog čoveka. Naravno, u pitanju je i vreme koje obično trošimo vozeći se od kuće do sportske hale ili do wellness centra koje sada možemo pametnije i racionalnije iskoristiti za sebe i svoje najmilije. Mada ne treba zanemariti ni finansijske troškove prevoza.

U sklopu Green residence naselja imaćete mogućnost da sami sebi napravite treninge po meri, da se relaksirate kad god vam to padne na pamet, jer se na sreću sve dešava u okviru vaše lokacije stanovanja. Vaš timski, sportski i društveni život u okviru jedne lokacije može biti mnogo kvalitetniji.

Želja investitiora novog naselja Green Residence je da se vaša životna priča o stanovanju ne završi samo na izboru najkvalitetnije gradnje, stanova najrazličitije kvadrature (od malih stanova izuzetne funkcionalnosti u 31m2, 47, 48m2 do 54m2, 67, 72m2 i većih) i cene koja je možemo reći najkonkuretnija za ovu lokaciju u blizini centra prestonice, već da pruži dodatnu vrednost koju dobijate kada je sve što volite i što Vas čini zadovoljnim na dohvat ruke i na jednom mestu.

Sigurnost je najvažnija u svim segmentima života, a ako se osvrnemo na kupovinu stana, tada je BS Investment Group - vaš siguran izbor uz koji odabirom vašeg budućeg doma u naselju Green Residence dobijate kvalitet više - sa dodatnim sadržajima koji vašu svakodnevnicu ulepšavaju i čine ugodnijom.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.