Izvor: eKapija | Utorak, 04.06.2019.| 15:56
Izdvojite članak Odštampajte vest

Počela gradnja luksuznog kondominijuma Merin Hill na Voždovcu

(Foto: Merin Hill)
Izgradnja dugoočekivanog luksuznog stambeno-poslovnog kompleksa Merin Hill na Voždovcu, počela je ovog proleća a završetak radova očekuje se u novembru 2020. godine.

Smešten nedaleko od Ustaničke ulice na Dušanovcu i ušuškan u mirnom kraju prekoputa parka Šumice, uz atraktivnu arhitekturu i prvoklasnu materijalizaciju, ovaj kondominijum svrstao se u sam vrh trenutne ponude u novogradnji.

Investitor projekta, kompanija Merin Holdings, je obezbedio da ovaj stambeno-poslovni blok bude sa kontrolisanim ulazom, a pristup stambenim lamelama ostvarivaće se preko zajedničkog dvorišta, sa dečijim igralištem i zelenilom u centralnom delu kondominijuma.

U pet lamela, biće smeštene 184 stambene jedinice, različitih struktura i organizacija, od jednosobnih do četvorosobnih, uključujući i sedamnaest ekstra luksuznih penthausa na dva nivoa na poslednjim spratovima.

Inače, kondominijum je projektovan u obliku ćiriličnog slova "P", a ukupna bruto površinu iznosiće 28.780m², uključujući i prostranu podzemnu garažu. Dodatnom kvalitetu doprineće i niska spratnost nadzemnog dela objekta (Pr+4), čime se garantuje mir i privatnost budućih stanara, poručeno je iz kompanije.

Arhitektonski akcenat je napravljen i na karakterističnom rešenju krova, sa prostranim i komfornim terasama. Na nivou četvrtog sprata formirani su luksuzni stanovi na dva nivoa sa kvadraturama od 110 do 203 m², a u pojedinim biće obezbeđen i privatni ulaz liftom u dnevnu zonu stana.

Specijalnu pogodnost imaju i stanovi u prizemlju, koji izlaze na privatne bašte, a koje će biti popločane keramikom i uređene zelenilom. Ceo kondominijum imaće tzv. francuske prozore (nizak parapet). Enterijer je podjednako kvalitetan, uključujuci aluminijum/drvo sisteme sa zvučnom izolacijom i venecijanerima na elektro-motorni pogon, italijansku granitnu keramikau, podno grejanje u kupatilima, hrastov parket itd.

Budućim stanarima, kako je rečeno, biće dostupna i velika podzemna garaža na tri nivoa, sa ukupno 244 parking mesta. Dodatna pogodnost je ulaz u garažu na dve pozicije i to sa dvosmernim rampama, što olakšava kolski pristup kompleksu iz dva pravca.

U okviru objekta obezbeđeno je i 95 stanarskih ostava, a u prizemlju će biti na raspolaganju i 6 komercijalno-uslužnih lokala. Bezbednost unutar kondominijuma garantovana je kontrolisanim pristupom sa obezbeđenjem 24/7 i sistemom video nadzora.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.