NavMenu

Nordeus na novoj adresi - Inovativna pametna zgrada na Novom Beogradu sa fitnes prostorom i tuševima, bibliotekom i uštedom energije

Izvor: eKapija Ponedeljak, 15.04.2019. 13:21
Komentari
Podeli
(Foto: Nordeus)
Beograd je danas dobio savremeni gejming studio u kojem će raditi stručnjaci iz 22 zemlje. Naime, beogradska kompanija Nordeus preselila se u inovativnu pametnu zgradu na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara Umetnosti.

- Nova adresa simbolično povezuje nauku i umetnost, spoj koji najbolje opisuje tim koji će ovde raditi. U 6.000 kvadratnih metara, na 7 spratova i 3 podzemna nivoa za parking, moći će da se smesti do 250 zaposlenih, u skladu sa Nordeusovom strategijom rasta. Zgrada je obavijena staklenim površinama i dugačkim terasama obogaćenim vegetacijom sa kojih se može uživati u zelenoj oazi u njenom dvorištu - navode iz ove kompanije.

Kako je saopšteno iz Noredusa, novi prostor koristi najsavremenije tehnologije i predstavlja do sada najveće ulaganje Nordeusa u dobrobit svojih zaposlenih.

Pored 52 kancelarije, 18 sala za sastanke i auditorijuma za više od 200 ljudi, značajan deo prostora čine studio za audio i video produkciju, biblioteka i izolovane radne sobe.

(Foto: Nordeus arhiva)

Zaposlenima su na raspolaganju i veliki restoran, sportski bar, gejming soba, fitnes prostor s tuševima i mnogi drugi sadržaji koji omogućavaju zdravu ravnotežu između okruženja za rad i prostora za opuštanje, a poseban prostor namenjen je deci zaposlenih.

Takođe, zgrada je u potpunosti pristupačna osobama s invaliditetom.

Jedna od ključnih karakteristika prostora je i korišćenje najnovijih tehnologija radi što efikasnijeg rada i uštede energije. U celoj zgradi uveden je sistem pametnog osvetljenja i klimatizacije koji omogućava zgradi da prepoznaje potrebe zaposlenih i prilagođava osvetljenje i temperaturu trenutnim uslovima, a solarni paneli koji se nalaze na krovu zgrade doprinose dodatnoj uštedi električne energije.

- Verujemo da naša kultura i naši ljudi predstavljaju glavnu prednost u ovoj vrlo kompetetivnoj industriji - rekla je Ivana Paunović, Workplace Experience Manager u Nordeusu i dodala da je najbitniji deo strategije Nordeusa investiranje u ljude.

Nova zgrada nalazi se u okviru poslovnog kompleksa GREEN HEART, čija izgradnja još traje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.