NavMenu

Na samo 18 km od Beograda luksuzan kvadrat za manje od 1.000 EUR

Izvor: Blic Subota, 13.04.2019. 10:40
Komentari
Podeli
(Foto: Nevena Cukućan)
Nedavno je sve iznenadila vest da se Beograđani masovono sele u Pančevo. Beg od gradske gužve, jurnjave za parkingom, jeftiniji život, samo su neki od razloga zbog kojeg je ta odluka sve popularnija. Ipak, ono što prvo upada u oči kada je reč o prednostima ovog gradića jesu izuzetno povoljnje cene kvadrata, pa tako za novac koji u Beogradu možete kupiti 50 kvadrata u Pančevu možete čak i do 100.

U Pančevu definitivno cveta stanogradnja, samo u poslednjih nekoliko godina nikle su višespratnice širom grada. Sve je veći broj novoizgrađenih objekata koji su po cenama znatno jeftiniji nego u Beogradu, a Pančevo je samo na 18 kilometara od prestonice ili na dvadesetak minuta vožnje.

Pančevo je inače jedan od gradova koji se nalazi u vrhu liste po broju izdatih građevinskih dozvola, što nam govori da je potražnja nekretnina u ovom gradu sve veća.

Luksuzni opremljen stan u Pančevu, tako na primer možete naći za 988 po kvadratu. Ukupno ima 86 kvadrata i nalazi se u blizini osnovne škole, pošte, tržnog centra i ambulante.

Sa druge strane, stan u novogradnji možete kupiti i za 871 EUR po kvadratu. Uobičejena kvadratura u "pametnim stanovima" kako ih zovu je 57 metara kvadratnih, ali kada bude završeno biće i manjih i većih. Nalazi se u naselju Strelište, za koji kažu da je urbani blok, a nedaleko od njega je rekreativni centar "Mladost".

Tržni centri, bazeni, plaža...

Tokom poslednjih desetak godina u Pančevu su renovirani Narodna bašta, sportski centar, plaža na Tamišu, otvoreno je i više velikih marketa i tržnih centara. Pančevcima su na raspolaganju i brojni sportski objekti, bazeni i teretane, veliki broj osnovnih i srednjih škola, jedino im još nedostaju - privatni vrtići.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.