Izvor: eKapija | Četvrtak, 28.03.2019.| 11:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

U Varni otvoren šoping mol Delta Planet - Kompanije Delta Real Estate i AP investment uložile 120 mil EUR

Delta Planet u Varni
U Varni je danas svečano otvoren šoping mol Delta Planet, drugi najveći centar ovog tipa u Bugarskoj. Otvaranju su prisustvovali Stojan Pasev, predsednik okruga Varne, Ivan Portnih, gradonačelnik Varne, Zorana Burlić, generalni direktor kompanije Delta Real Estate, i Petar Dudolenski, suosnivač kompanije AP investment.

Među gostima su bili i visoki zvaničnici Bugarske, grada Varne, predstavnici medija, ambasada i privrede iz Bugarske i Srbije.

- Delta ne dolazi prvi put u Bugarsku, pre više od 10 godina investirala je u maloprodajni lanac Pikadili. Sada, sa otvaranjem šoping mola Delta Planet, mi imamo potvrdu da je Bugarska otvorena za investicije i da su kompanije iz Srbije dobrodošle u vašu zemlju - izjavila je Zorana Burlić, direktorka kompanije Delta Real Estate.

Za sve posetioce organizovan je bogat program. Atraktivan flash mob sa 100 učesnika, nastup različitih bendova i poznatih jutjubera samo su neke od atrakcija u kojima su uživali svi koji su bili na svečanom otvaranju Delta Planeta.

Ova investicija Delta Real Estate-a i partnerske kompanije AP investment vredna je 120 mil EUR, a šoping mol se prostire na 110.000 m2, od čega je 40.000 m2 za izdavanje. Ovaj objekat baziran je na novom "retailtainment" konceptu koji kombinuje šoping iskustvo i zabavu. Tako se ovde nalaze velike interaktivne zone za zabavu na čak 4.000 m.

Po prvi put brendovi Pinko, Desigual, Ralph Lauren, Marco Polo, Cropp, Sinsay, Mango, Sport Depot, Sport Vision, Billa, Cinema City, i mnogi drugi dolaze u Varnu. Internacionalni brendovi Reserved i Mohito otvoriće svoj najnoviji koncept većih radnji upravo u ovom šoping molu.

Delta Planet šoping mol nalazi se u ulici Bulevar Slivnica 185, ima četiri nivoa, od kojih su dva sprata na nivou zemlje zbog prirodnog nagiba terena. Ima i dodatna tri podzemna sprata za parking sa 1.300 mesta.

Delta Holding je pre samo nedelju dana otvorio Delta Planet u Banjaluci, prvi šoping mol u tom gradu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.