Izvor: eKapija | Petak, 22.03.2019.| 12:07
Izdvojite članak Odštampajte vest

Izgradnja Shop Park tržnog centra u Gornjem Milanovcu počinje u maju - Vrednost investicije 7 mil EUR

Izgradnja prvog tržnog centra u Gornjem Milanovcu počinje u maju, a otvaranje je predviđeno za sam kraj godine, najnovije su informacije koje nam dolaze od investitora ovog projekta, kompanije Bermilton Properties DOO iz Beograda.

Planirani Shop Park, vredan više od 7 mil EUR, biće izgrađen na parceli od oko dva hektara sa blizu 7.000 m2 prodajnog prostora i predviđeno je da tržištu ponudi 20 lokala sa asortimanom koji će pokrivati sve potrebe svakodnevnog savremenog života stanovnika ovog grada i njegove okoline. U sklopu centra biće obezbeđeno i više od 170 besplatnih parking mesta.

- Tokom ove nedelje, uz veliku podršku svih institucija iz Gornjeg Milanovca, uspeli smo da obezbedimo sve neophodne urbanističke i građevinske dozvole koje nam omogućuju da uđemo u fazu izgradnje našeg prodajnog centra - kaže u ekskluzivnoj izjavi za eKapiju PR Bermilton Properties-a.

- Takođe smo i u završnoj fazi ugovoranja sa najvećim svetskim i domaćim kompanijama koje će biti sastavni deo našeg centra. Ono što možemo sa sigurnošću da kažemo je da ćemo po prvi put u ponudi imati neke od najpoznatijih svetskih brendova koji će osvajanje retail tržišta Srbije pokrenuti baš iz Gornjeg Milanovca i sa ovog projekta. Kombinacijom naših zakupaca donećemo novi koncept kupovine, gastronomije i zabave u ovaj grad, uz brojne pogodnosti i atrakcije na jednom mestu.

Na izgradnji centra radiće oko 300 ljudi, a posao u njemu će, nakon otvaranja, dobiti oko 200 stanovnika Gornjeg Milanovca i okoline.

Na već postojećem sajtu www.shop-park.rs mogu se pogledati i ostali sadržaji i informacije u vezi sa ovim projektom.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.