NavMenu

Izgradnja Shop Park tržnog centra u Gornjem Milanovcu počinje u maju - Vrednost investicije 7 mil EUR

Izvor: eKapija Petak, 22.03.2019. 12:07
Komentari
Podeli
Izgradnja prvog tržnog centra u Gornjem Milanovcu počinje u maju, a otvaranje je predviđeno za sam kraj godine, najnovije su informacije koje nam dolaze od investitora ovog projekta, kompanije Bermilton Properties DOO iz Beograda.

Planirani Shop Park, vredan više od 7 mil EUR, biće izgrađen na parceli od oko dva hektara sa blizu 7.000 m2 prodajnog prostora i predviđeno je da tržištu ponudi 20 lokala sa asortimanom koji će pokrivati sve potrebe svakodnevnog savremenog života stanovnika ovog grada i njegove okoline. U sklopu centra biće obezbeđeno i više od 170 besplatnih parking mesta.

- Tokom ove nedelje, uz veliku podršku svih institucija iz Gornjeg Milanovca, uspeli smo da obezbedimo sve neophodne urbanističke i građevinske dozvole koje nam omogućuju da uđemo u fazu izgradnje našeg prodajnog centra - kaže u ekskluzivnoj izjavi za eKapiju PR Bermilton Properties-a.

- Takođe smo i u završnoj fazi ugovoranja sa najvećim svetskim i domaćim kompanijama koje će biti sastavni deo našeg centra. Ono što možemo sa sigurnošću da kažemo je da ćemo po prvi put u ponudi imati neke od najpoznatijih svetskih brendova koji će osvajanje retail tržišta Srbije pokrenuti baš iz Gornjeg Milanovca i sa ovog projekta. Kombinacijom naših zakupaca donećemo novi koncept kupovine, gastronomije i zabave u ovaj grad, uz brojne pogodnosti i atrakcije na jednom mestu.


Na izgradnji centra radiće oko 300 ljudi, a posao u njemu će, nakon otvaranja, dobiti oko 200 stanovnika Gornjeg Milanovca i okoline.

Na već postojećem sajtu www.shop-park.rs mogu se pogledati i ostali sadržaji i informacije u vezi sa ovim projektom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.