Izvor: Promo | Sreda, 06.03.2019.| 15:50
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novi koncept življenja u stambeno-poslovnom kompleksu EX ING HOME 65

Na atraktivnoj lokaciji na Novom Beogradu, u Bloku 65, nalazi se stambeno-poslovni kompleks EX ING HOME 65. Prostrani i visokofunkcionalni stanovi u budućem kompleksu predstavljaju jedinstvenu stambenu ponudu i poseban koncept življenja. Stanovi svih struktura pružaju komfor i funkcionalnost stanarima svih generacija i različitih životnih stilova. Zahvaljujući pažljivo odabranim pozicijama svakog stana, čitava stambena ponuda se sastoji od svetlih i udobno projektovanih stanova, koji su koncipirani tako da nude širok spektar enterijerskih rešenja i mogućnosti za uređenje.

Kompleks se sastoji od dve lamele, odnosno 147 stanova i 2 nivoa garažnog prostora sa 187 mesta za parkiranje. EX ING HOME 65 nudi stanove različitih tipova i struktura, od jednosobnih do četvorosobnih, kao i luksuzne penthouse stanove sa prostranim terasama i panoramskim pogledom. Posebna prednost kompleksa jeste izbor najkvalitetnijih građevinskih materijala i dizajn zelenih površina u unutrašnjem dvorištu. Takođe, sistem obezbeđenja i video nadzora je dostupan 24/7, kao i Smart House sistem.

Kompanija Exing B&P je jedna od najuspešnijih koja posluje na domaćem tržištu i u regionu u oblasti građevinarstva. Posluje više od 25 godina, a stambeni projekti koji su privukli posebnu pažnju klijenata su A blok, New South i drugi. Osim razvoja stambenih projekata, kompanija Exing je bila angažovana i na izgradnji hotela Hilton u Beogradu, kao i na rekonstrukciji hotela Crowne Plaza.

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je najvećoj konsultantskoj kompaniji CBRE.

Detaljne informacije o projektu i prodaji nalaze se na sajtu www.exinghome.rs.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.