Izvor: eKapija | Četvrtak, 28.02.2019.| 10:59
Izdvojite članak Odštampajte vest

Nova Iskra u maju otvara coworking prostor na Dorćolu - U okviru radnog prostora restoran i bar, dečiji kutak...(FOTO)

Samo šest meseci nakon otvaranja svoje druge lokacije u Zemunu, Nova Iskra Workspace, powered by Rent24, otvara svoju treću lokaciju početkom maja.

Nova lokacija nalazi se na gornjem Dorćolu na adresi Cara Uroša 18, a biće stavljena na raspolaganje zajednici od 130 profesionalaca različitih profila.

Kako kažu iz Nove iskre za naš portal, novi prostor karakterišu moderan i sveden enterijer, savremeno dizajnirane radne jedinice i veliki broj privatnih kancelarija.

Za enterijer ovog jedinstvenog i modernog prostora površine 1.200 m2, zaslužan je Arhitektonski studio OBE.

- Izazov je bio projektovati prostor koji se pruža na nekoliko nivoa, a čine ga restoranski deo, multifunkcionalni interaktivni prostor za konferencije, projekcije i meetup dogadjaje, sale za sastanke, radni prostor za oko 130 korisnika, prostor za zabavu i opuštanje, krovna terasa, kao i jedinstveni centralni ulazni prostor u kojem se nalazi urbani vrt. Akcenat u enterijeru dat je suptilnom, ali upečatljivom paletom boja, kao i odabirom savremenih materijala. Karakteristične detalje čine murali koji se nadovezuju na estetiku urbanog vrta, a kompletan prostor odiše specifičnom estetikom i izabiru detalja koju kroz svoj rad neguje ovaj arhitektonski dvojac kažu za eKapiju iz Nove Iskre.
Nova lokacija sadrži veliki broj privatnih kancelarija namenjenih većim timovima i kompanijama, dok će samo jedan deo prostora biti namenjen frilenserima i manjim timovima.

- Svi naši radni prostori su jedinstveni, a naša nova Dorćol lokacija je prvi coworking prostor u Beogradu koji će u okviru svog radnog prostora imati i restoran i bar, kao i mali dečiji kutak za igru.

Posebna prednost nove Dorćol lokacije, kako ističu, je sasvim novi koncept prostora za događaje, koji je u potpunosti izdvojen od ostatka radnog prostora i osmišljen da pruži jedinstveno iskustvo za do 150 gostiju. Ceo prostor je opremljen najsavremenijom tehničkom opremom i bioskopskim prostorom za sedenje.

Sve zainteresovane kompanije i timove, kako kažu, mogu da posete sajt Nove Iskre i rezervišu svoju kancelariju na vreme.

Podsetimo, Nova Iskra Workspace, powered by Rent24 je vodeći coworking brend u Srbiji, koji je od septembra prošle godine deo internacionalne kompanije Rent24, globalnog coworking i coliving lidera, koji u svom portofilju trenutno ima oko 45 lokacija koje se prostoru na tri kontinenta. Nova Iskra Workspace kreira prostore za novu generaciju frilensera, preduzetnika, startapa, kompanija i organizacija. Kako bi što bolje odgovorili na globalne i lokalne ekonomske i društvene izazove, Nova Iskra Workspace prostori su prilagođene savremenim tendencijama u polju rada, koji karakteriše multidisciplinarnost, kolaboracija, i fleksibilnost.

S. Šojić

Fotogalerija
Nova Iskra u maju otvara coworking prostor na Dorćolu

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.