NavMenu

Oglašena nova prodaja dva hotela i restorana u Ivanjici - Procenjena vrednost više od 3 mil EUR

Izvor: eKapija Sreda, 27.02.2019. 11:10
Komentari
Podeli


(Foto: Dragon Images/shutterstock.com)
Agencija za osiguranje depozita oglasila je novu prodaju pokretne i nepokretne imovine Nove Agrobanke u stečaju, jer je prethodni oglas poništen, saznaje eKapija.

Na prodaju su ponuđena dva hotela i zgrada ugostiteljskog objekta u Ivanjici, čija je ukupna procenjena vrednost više od 3 mil EUR.

Oba hotela su u dobrom stanju, bez potrebe za ulaganjem, saznaje eKapija.

- Hoteli imaju zakupca koji ih koristi, održavanje je redovno, i nije potrebno nikakvo dodatno ulaganje, a u posebno dobrom stanju je hotel Park - ističe sagovornik eKapije.

Hotel Park sa pripadajućom opremom, koji se prostire na 5.461 m2, procenjen je na 1 877 mil EUR. Hotel Moravica, sa pripadajućom opremom, ima površinu od 953 m2 i vrednost od 951.000 EUR, dok je procenjena vrednost poslovno-uslužno objekta Lipa, površine 419 m2, 290.000 EUR.

Kako eKapija nezvanično saznaje, na prethodno oglašenoj prodaji, bilo je nekoliko zainteresovanih kupaca, iz Ivanjice i Čačka, ali je Agencija za osiguranje depozita ponude ocenila neprihvatljivim.



Uplata depozita i dostavljanje ponuda vršiće se do 22. marta. Javno otvaranje ponuda zakazano je za 28. mart u Beogradu.

Više informacija o tenderu možete pogledati OVDE.

S.P.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.