NavMenu

Velefarm oglasio drugu prodaju kompleksa u Vrnjačkoj Banji

Izvor: eKapija Sreda, 27.02.2019. 08:25
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Ivana Vuksa)Ilustracija
Velefarm AD iz Beograda raspisao je oglas o drugoj prodaji imovinskog kompleksa u Vrnjačkoj Banji.

Kako se navodi u oglasu, predmet prodaje je pokretna i nepokretna imovina koju čine stambeno-poslovna zgrada Vila Gavrić, zemljište i nameštaj i oprema koji se nalaze u objektu.

Prodaja će se obaviti javnim nadmetanjem, a početna cena imovine koja se prodaje iznosi 35.635.678,57 miliona dinara, i umanjena je u odnosu na prvu prodaju kada je bila oko 50 miliona dinara.

Pravo učešća na konkursu imaju sva pravna i fizička lica koja otkupe prodajnu dokumentaciju najkasnije do 20. marta 2019. Javno nadmetanje zakazano je za 29. mart u 12 časova u prostroijama stečajnog dužnika na adresi Vojvode Stepe 414a u Beogradu.

Više o ovom tenderu možete videti OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije

Mali: U februaru rast BDP-a od 5,9%

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da ekonomija Srbije "i dalje raste" i da je u februaru ostvaren rast bruto društvenog proizvoda (BDP) od 5,9%. Mali je za Prvu televiziju rekao da je takav rezultat "daleko iznad očekivanja". - Srbija nastavlja da raste dok je jedna Nemačka u recesiji a druge ekonomije mnogo sporije rastu. Potpuno kontrolišemo javni dug u odnosu na BDP i danas je na 48,5%. Trenutno imamo više od 400

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.