NavMenu

Kompanija "Delta Maxi" otvorila u Vrnjačkoj Banji "Tempo expres"

Izvor: Novosti Sreda, 27.05.2009. 08:29
Komentari
Podeli

Kompanija "Delta Maxi" juče (26. maj 2009. godine) je u Vrnjačkoj Banji, u Ulici kneza Miloša, otvorila diskont "Tempo exspres" od 3.000 kvadrata i sa asortimanom od oko 11.000 proizvoda.

Posle prigodne svečanosti, prvi maloprodajni objekat ovakve vrste u Vrnjačkoj Banji, koji svojim kupcima nudi proizvode po najnižim cenama na tržištu, svečano su otvorili Zoran Seizović, predsednik opštine Vrnjačka Banja, i Rajko Mandić, direktor kompanije "Delta Maxi Srbija", koja je vrnjačkom Centru za socijalni rad poklonila računarski server i klima-uređaj.

Povodom otvaranja pojedini artikli u utorak su bili i do 50% jeftiniji nego u ostalim trgovinama, pa su mnogobrojni kupci iz Vrnjačke Banje, Trstenika, ali i Kraljeva i okoline prosto jurišali na rafove sa robom. Svaka stota mušterija nagrađena je besplatnom kupovinom, svaki 250. kupac radio-aparatom, 500. frižiderom, 750. veš-mašinom, dok je svaki hiljaditi dobio LCD televizor.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.