Izvor: eKapija | Četvrtak, 14.05.2009.| 13:44
Izdvojite članak Odštampajte vest

TC "Trošarina" na 73.000 m2 - "Verano group" konkuriše beogradskim šoping molovima

"Verano Grupa" krajem 2009.godine počeće rekonstrukciju i dogradnju TC "Trošarina" koji će se prostirati na skoro 73.000 m2 i imati tri podzemna nivoa, prizemlje i dva sprata. Projekat je trenutno u fazi prikupljanja neophodnih dozvola i saglasnosti, a njegova gradnja trebalo bi da traje dve do tri godine, najavila je za eKapiju Vesna Krizmanić, izvršna direktorka preduzeća "Projmetal", koje je projektant i glavni izvođač radova na budućem objektu.

- Kopleks "Trošarina" prostiraće se između Bulevaru vojvode Stepe i naselja Banjica na površini od 5.18 ha. Arhitektonsko-urbanistički koncept odražava ideju multifunkcionalnog poslovno-prodajnog tržnog centra koji će, osim prodajnih objekata, imati i brojne sadržaje zabavnog karaktera. Na drugom spratu će biti multiplex bioskop sa 6 sala, kuglana, bilijar sala, prostor za kompjuterske igrice, internet kafe, fitness i wellness centar, kao i otvoreni ugostiteljski prostor (food court)- objasnila je Krizmanović.

Sadržaji kompleksa su podeljeni po nivoima, a kolski pristupi omogućuju cirkularni saobraćaj oko objekta i garažiranje prevashodno u podzemnoj garažI na nivoima -3,-2, i -1. Komercijalni nivo u prizemlju i na prvom spratu ostvaren je kombinacijom jedno-etažnih i dvo-etažnih prodajnih sadržaja-lokala, a na nivou +0 je pozicioniran supermarket.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.