Izvor: Beta | Utorak, 04.12.2018.| 12:48
Izdvojite članak Odštampajte vest

Delta otvara tržni centar u Varni u martu 2019. - Investicija vredna 120 mil EUR

Planirani izgled Delta Planet mola u Varni
Kompanija Delta Real Estate, deo beogradskog Delta holdinga, najavila je danas da će zajedno sa bugarskom firmom AP Invest u Varni 28. marta 2019. godine otvoriti Delta Planet mol.

Ta investicija Delte i AP investa u drugi najveći tržni centar u Bugarskoj vredna je 120 mil EUR i do sada je izdato 88,3% prodajnog prostora, rečeno je novinarima u Sofiji.

Tržni centar ima 110.000 m2 i za trećinu je veći od beogradskog Delta City-ja.

U njemu će pored hipermarketa Bila biti i 200 radnji gde će se prodavati poznati svetski brendovi, kao i 12 bioskopskih sala i veliki prostor sa raznim sadržajima za zabavu dece i porodice.

Generalna direktorka Delta Real Estate Zorana Ždrale Burlić rekla je da postoji mogućnost da se u tržnom centru u Varni nađe nekoliko proizvoda iz Srbije.

Ona je kazala da je Delta pripremila četiri projekta u Srbiji - izgradnju poslovnog centra kompanije, Delta centra, šoping centra Delta Planet na Autokomandi i hipermarketa u Nišu, a da se još čekaju dozvole gradskih vlasti.

- Spremili smo projekte i obezbedili finasiranje, čekamo samo dozvole - rekla je ona.

Kako je navela Zorana Ždrale Burlić, otvaranje tržnog centra koji je Delta izgradila u Banjaluci zakazano je za 21. mart 2019. godine.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.