Izvor: eKapija | Sreda, 22.04.2009.| 16:00

Tržni centar "TQ City" u Inđiji otvara vrata potrošačima na jesen 2009. godine

Jelena Jevremović

Savremeni tržni centar u Inđiji, "TQ City", otvoriće vrata potrošačima na jesen 2009.godine, tako da se fokus sa graditeljstva prenosi na zakupljivanje ovog poslovnog prostora. Zato "Colliers International" Srbija, kao ekskluzivni agent za izdavanje, ovih dana intenzivno radi na finalizaciji pregovora sa preostalim zakupcima.

Tržni centar "TQ City", koji pripada istoimenom stambenom i poslovnom kompleksu, obuhvata bruto površinu za izdavanje od 8.100 m2. Nalazi se u pešačkoj zoni, u samom centru grada. Izvanredna lokacija, luksuzan enterijer, modni brendovi i eksluzivni kafići učiniće da TQ City postane centar svih dešavanja grada Inđije, koji je postao sinonim poslovne ekspanzije ne samo Srbije, već i regiona. Pored raznovrsne trgovine, ovaj tržni centar će posetiocima ponuditi i dobru zabavu, a u toku su pregovori sa još nekoliko velikih modnih brendova, poznatim salonom nameštaja i prodavnicama tehnike, gde se očekuje da će do finalizacije doći u naredna dva meseca.

Jelena Jevremović

Jelena Jevremović, menadžer odeljenja za konsalting u maloprodaji u kompaniji "Colliers International" tim povodom kaže: "Izdavanje tržnog centra u Inđiji ide očekivanim tokom. Ugovore su potpisali veći domaći i strani brendovi, a očekujemo da će ostali zakupci biti definisani zaključno sa junom mesecom ove godine. Otvaranje centra je i dalje u skladu sa planiranom dinamikom izgradnje i izdavanja, i očekuje se u septembru ove godine. "

Jovica Jakovac, generalni direktor "Colliers International" je izjavio ovim povodom : "Izuzetno smo zadovoljni što zastupamo projekat van Beograda koji se po kvalitetu zakupaca neće razlikovati od projekata u Beogradu. Ostvarili smo odličnu saradnju sa investitorom i sigurni smo da će ovo biti treći najjači šoping centar u Srbiji - posle Delta City-a i Ušća".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.