NavMenu

GoHome.rs – novi specijalizovani pretraživač nekretnina u Srbiji

Izvor: eKapija Sreda, 08.04.2009. 15:10
Komentari
Podeli

Hrvatska kompanija "Pravi klik" ponudila je tržištu u Srbiji novi specijalizovani pretraživač nekretnina, koji radi po sistemu "Google". Portal "GoHome" pokriva celokupnu ponudu nekretnina koje se nalaze na srpskom webu, a trenuno je moguće pretražiti više od 120.000 nekretnina.

Jednostavnim upisom pojma u polje za pretragu na adresi http://www.gohome.rs/ korisnik dobija kompletnu ponudu.

Pretraživač "GoHome" postoji i u Hrvatskoj (http://www.gohome.hr/), Sloveniji (http://www.gohome.si/), Češkoj (http://www.gohome.cz/), Slovačkoj (http://www.gohome.sk/), Nemačkoj (http://www.gohome.eu/), Španiji (http://www.gohome.es/) i Italiji (http://www.gohome.it/).

- "GoHome" je prepoznao potencijal srpskog tržišta na kom želimo da doprinesemo transparentnijem poslovanju nakretninama - rekao je Marko Lavrenčić, regionalni menadžer "GoHome", prilikom današnjeg predstavljanja pretraživača.

Tagovi:
Pravi klik
Google
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.09.2024.  |  Građevina

RGZ: Ministar Vesić godinama pokušava da izazove ozbiljan poremećaj u radu katastra

Republički geodetski zavod ocenio je da "ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić svojim dugogodišnjim nečinjenjem direktno krši zakon i pokušava da izazove ozbiljan poremećaj u radu Republičkog geodetskog zavoda". - Uprkos našim upozorenjima, ministar je u dva mandata ignorisao svoje zakonske obaveze i time jasno pokazao nameru da destabilizuje ovu važnu instituciju - navodi se u saopštenju RGZ. Dodaje se

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.